Nieuws

Regio Gorinchem start als 15e regio!

Bij de basisscholing eind september zal een start gemaakt worden met het 15e regionale netwerk van MS Zorg Nederland, namelijk het regionale MS netwerk Gorinchem.

MS4 Research Institute en MS Zorg Nederland starten samenwerking

MS Zorg Nederland en MS4 Research Institute gaan gezamenlijk onderzoek starten naar de toegevoegde waarde van multidisciplinaire zorgnetwerken binnen de MS zorg in Nederland.

Regio Dordrecht gaat deelnemen binnen MS Zorg Nederland

Als 14e regio zal de regio Dordrecht dit jaar opstarten binnen MS Zorg Nederland. Zorgverleners uit deze regio kunnen zich vanaf heden aanmelden voor de start van het netwerk op 25 en 26 september a.s.

Basisscholing maart verzet naar september

De eerst volgende basisscholing van MS Zorg Nederland is verzet van 20 en 21 maart a.s. naar 25 en 26 september a.s.

Landelijke beroepsorganisaties voor MS-verpleegkundigen starten samenwerking met MS Zorg Nederland

MS Zorg Nederland is zeer verheugd met het feit dat de beide beroepsverenigingen voor MS-verpleegkundigen formeel het MS Zorg Nederland concept ondersteunen en daarin actief zullen gaan samenwerken.

Zorgzoeker aangevuld met zorgverleners nieuwe regio's.

Alle zorgverleners die deelgenomen hebben aan de recente basisscholing van MS Zorg Nederland zijn inmiddels te vinden via de zorgzoeker.

Vijf nieuwe regionale netwerken opgestart!

Recent zijn de regionale netwerken in en rondom Arnhem, Den Bosch, Doetinchem, Ede en Nijmegen gestart.

A.s. vrijdag en zaterdag tweede basisscholing MS Zorg Nederland

Over enkele dagen wordt de tweede basisscholing van MS Zorg Nederland gehouden in het Sandton Hotel De Roskam in Rheden. Ontvangst en registratie is vrijdag vanaf 9:30 en zaterdag vanaf 9:00 uur.

25 november a.s. 3e Multidisciplinair MS Symposium

Op dinsdag 25 november a.s. vindt het 3e Multidisciplinair MS Symposium plaats in De Reehorst in Ede. Voor leden van MS Zorg Nederland is een gereduceerd tarief afgesproken. Leden van MS Zorg Nederland zijn verplicht om eenmaal per twee jaar dit symposium bij te wonen.

Stichting MS Anders ondersteunt MS Zorg Nederland

Inhoudelijke betrokkenheid van patientenbelangenorganisaties is van essentieel belang voor de optimalisatie van zorg voor mensen met MS. MS Zorg Nederland is dan ook blij dan een van de landelijke patientenbelangenorganisaties, Stichting MS Anders, formeel de samenwerking toegezegd heeft en vorm gaat geven.
https://mszorgnederland.nl/wp-content/uploads/fly-images/608/content-8-1040x0.jpg

Wij gebruiken alleen functionele cookies.