Nieuws

MSZien besteedt aandacht aan MS Zorg Nederland

In het meest recent nummer van MSZien, het online magazine van MS Web, wordt uitgebreid aandacht besteed aan MS Zorg Nederland.

Regio Tiel is de derde regio die start in 2015!

Naast de regio's Vlissingen/Goes en Zeeuws-Vlaanderen zal ook de regio Tiel begin 2015 met een regionaal netwerk van MS Zorg Nederland starten.

Inschrijving basisscholing oktober 2014 gesloten.

De inschrijving voor zorgverleners om deel te nemen aan de basisscholing op 31 oktober en 1 november a.s. is inmiddels gesloten. Meer dan 200 zorgverleners zullen deze dagen aanwezig zijn om zich verder te bekwamen in het verlenen van optimale zorg voor mensen met MS!

Ergotherapie Nederland ondersteunt MS Zorg Nederland

Ergotherapie Nederland, de landelijke beroepsvereniging voor ergotherapeuten, ondersteunt MS Zorg Nederland en gaat de formele samenwerking aan.

Vlissingen/Goes en Zeeuws-Vlaanderen starten in 2015!

Wij zijn zeer verheugd met het feit dat in de loop van 2015 MS Zorg Nederland multidisciplinaire zorgnetwerken zal opstarten in de regio's Vlissingen/Goes en Zeeuws-Vlaanderen.

Goed nieuws!: dit najaar zal worden gestart met het ontwikkelen van een Ergotherapierichtlijn MS

Goed nieuws!: dit najaar zal worden gestart met het ontwikkelen van een Ergotherapierichtlijn MS. Ben je ergotherapeut en geïnteresseerd in het meewerken aan het ontwikkelen van deze richtlijn? Meld je dan nu aan.

Aangepast tarief basisscholing MS verpleegkundigen

Met terugwerkende kracht is besloten om voor geregistreerde MS-verpleegkundigen het tarief voor de basisscholing te wijzigen naar 95 euro.

Vooraankondiging: 25 november 2014 Multidisciplinair MS Symposium (MSMS)

Op 25 november a.s. zal de derde editie van het landelijke Multidisciplinaire MS Symposium (MSMS) plaatsvinden in Ede.

Samenwerking MS Zorg Nederland en Nieuw Unicum

MS Zorg Nederland en Nieuw Unicum, kenniscentrum op gebied van zorg in de chronische fase van MS, zullen hun krachten gaan bundelen voor de optimalisatie van zorg voor mensen met vergevorderde MS.

Regio's Doetinchem en Ede sluiten zich aan bij MS Zorg Nederland!

Enthousiaste zorgverleners uit beide regio's kunnen zich vanaf heden aanmelden voor de basisscholing op 31 oktober en 1 november.
https://mszorgnederland.nl/wp-content/uploads/fly-images/608/content-8-1040x0.jpg

Wij gebruiken alleen functionele cookies.