Nieuws

Samenwerking MS Zorg Nederland en Nieuw Unicum

MS Zorg Nederland en Nieuw Unicum, kenniscentrum op gebied van zorg in de chronische fase van MS, zullen hun krachten gaan bundelen voor de optimalisatie van zorg voor mensen met vergevorderde MS.

Regio's Doetinchem en Ede sluiten zich aan bij MS Zorg Nederland!

Enthousiaste zorgverleners uit beide regio's kunnen zich vanaf heden aanmelden voor de basisscholing op 31 oktober en 1 november.

Ook regio Den Bosch sluit aan!

Regio Den Bosch zal middels de tweedaagse basisscholing op vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november 2014 formeel als regio aansluiten bij MS Zorg Nederland.

Aanmelden van zorgverleners in omgeving Arnhem en Nijmegen mogelijk

Interesse om je als zorgverlener werkzaam in de regio Arnhem en Nijmegen aan te sluiten bij het regionale MS zorgnetwerk? Meld je dan nu aan.

Hand-outs presentatie MS en blaasklachten

Op veler verzoek de hand-outs van de presentatie van dr. Evert Koldewijn over MS en blaasklachten.

Toetreding regio Nijmegen bij MS Zorg Nederland!

Nadat recent bekend geworden is dat de regio Arnhem zal gaan aansluiten bij MS Zorg Nederland heeft nu ook de regio Nijmegen definitief ingestemd met toetreding.

Regio Arnhem sluit aan bij MS Zorg Nederland!

MS Zorg Nederland is verheugd met het feit dat de regio Arnhem dit jaar zal gaan toetreden tot MS Zorg Nederland.

Uitnodiging Cliëntenraad bijeenkomst MS Zorg Oost-Brabant op 8 februari a.s.

De cliëntenraad van MS Zorg Nederland, regio Oost-Brabant nodigt cliënten en hun naasten uit deze regio graag uit voor hun eerste openbare cliëntenraad vergadering.

MS Zorg Nederland klimt tegen MS

Op maandag 9 juni 2014, tweede Pinksterdag, zal voor de 4e keer Klimmen tegen MS plaatsvinden. Op deze dag zullen honderden mensen de Mont Ventoux, de legendarische berg in het zuiden van Frankrijk, beklimmen om geld bijeen te halen voor het Nationaal MS Fonds. Met het ingezamelde geld zal het Nationaal MS Fonds onderzoeksprojecten ondersteunen die erop gericht zijn om de kwaliteit van leven voor mensen met MS op de korte en de lange termijn te verbeteren. Kijk voor meer informatie op www.klimmentegenms.nl. Lijkt het je wat om deze sportieve uitdaging aan te gaan voor het goede doel dan nodigen wij je van harte uit om aan te sluiten bij het team van MS Zorg Nederland!!

Digitale nieuwsbrief 12 november j.l.

https://mszorgnederland.nl/wp-content/uploads/fly-images/608/content-8-1040x0.jpg

Wij gebruiken alleen functionele cookies.