Nieuws

Basisscholing MS Zorg Nederland 2020 geannuleerd

Vanwege de huidige situatie rondom het corona-virus is besloten dat de geplande basisscholing begin oktober dit jaar niet door zal gaan.

MS en corona: wat is verstandig?

Het RIVM geeft in haar berichtgeving aan dat mensen met MS tot de risicogroep behoren voor het corona-virus. Ten aanzien van het gebruik van MS remmende medicatie (immuunmodulatie) is op dit moment nog geen formeel advies vanuit overheid en/of medische beroepsverenigingen.

Basisscholing MS Zorg Nederland 2019

De basisscholing voor nieuwe leden van MS Zorg Nederland zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober a.s. in Amersfoort.

Start regionaal netwerk Harderwijk - Lelystad

MS Zorg Nederland is zeer verheugd om te kunnen melden dat het regionaal multidisciplinair MS zorgnetwerk Harderwijk - Lelystad gaat starten.

Nascholing 15 maart 2019

Op 15 maart 2019 organiseert MS Zorg Nederland een monodisciplinaire Multiple Sclerose nascholing voor ergotherapeuten, fysio- / oefentherapeuten en diëtisten.

Een goed begin..

Het begin van het nieuwe jaar is een goed moment om terug en vooruit te kijken. MS Zorg Nederland neemt je graag mee in wat afgelopen jaar heeft gebracht en haar plannen voor 2019.

Tweede multidisciplinaire nascholing op 15 maart

Na de succesvolle eerste monodisciplinaire nascholing in oktober volgt op 15 maart de tweede, ditmaal voor fysiotherapeuten, ergotherapeuten en dietisten.

Update ontwikkeling online dossier en safety monitoringsysteem

Begin dit jaar maakten wij bekend dat wij een online dossier ontwikkelen voor optimale communicatie tussen patiënt en zorgverleners en zorgverleners onderling. De eerste module is een safety monitoringsysteem. Deze wordt beschikbaar gesteld aan alle ziekenhuizen in Nederland.

Fijne dag van de dietist!

Basisscholing 2018 geannuleerd

Helaas zal om logistieke redenen de basisscholing dit jaar niet doorgaan. Daardoor zal ook de start van het nieuwe netwerk Lelystad - Emmeloord uitgesteld worden.
https://mszorgnederland.nl/wp-content/uploads/fly-images/608/content-8-1040x0.jpg

Wij gebruiken alleen functionele cookies.