Esra Colastica, results coach gericht op ondernemers in de zorg, zal deelnemers nascholing MS Zorg Nederland prikkelen met out-of-the-box denken.

De corona-crisis heeft de zorg en veel zorgverleners geconfronteerd met plotse onbekende nieuwe dilemma's. Hoe kan optimale zorg gecontinueerd worden ondanks diverse beperkende maatregelen? Hoe reageer je als praktijk op onverwachte gebeurtenissen waardoor praktijkvoering zoals je die kent geen doorgang meer kan vinden?

Als zorgverlener heb je de plicht om, onder welke omstandigheid dan ook, optimale zorg te verlenen aan mensen die dat nodig hebben. Dat vergt vindingrijkheid en vaak ook durf om de gebaande paden te verlaten en andere wegen te verkennen.Esra Colastica is result coach gericht op ondernemers in de zorg. Zij zal op zeer prikkelende en onorthodoxe wijze deelnemers aan de nascholing gaan prikkelen om echt out-of-the-box te denken met als doel dat zorgverleners en zorgondernemingen, wat er ook gebeurt, nu en in de toekomst de optimale zorg kunnen blijven verlenen.De nascholing op 9 oktober is toegankelijk voor iedere zorgverlener met interesse in MS. Inschrijven kan via het aanmeldformulier op de website van MS Zorg Nederland.

Esra Colastica

Terug naar overzicht

Wij gebruiken alleen functionele cookies.