Hein van Reijden benoemd tot voorzitter Raad van Toezicht

Vanaf 1 april a.s. gaat Hein van der Reijden de rol van voorzitter Raad van Toezicht van de Stichting MS Zorg Nederland vervullen. De heer Van der Reijden is van oorsprong internist en heeft jarenlang gewerkt in het AMC in Amsterdam. De laatste decennia is hij steeds meer bestuursfuncties gaan vervullen waaronder directeur algemeen medische dienst van het AMC, directeur patientenzorg van het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam en Dianet Dialysecentra, lid Raad van Bestuur van ZuidZorg in Veldhoven en voorzitter van de Zorgketen Dementie Eindhoven en omgeving.

Vanuit zijn achtergrond is de heer Van der Reijden inhoudelijk bekend met de zorg en daarnaast zeer ervaren op het gebied van bestuur en multidisciplinaire ketenzorg. Een van de eerste taken als voorzitter is het, samen met de Raad van Bestuur, samenstellen van de voltallige Raad van Toezicht welke uit drie leden zal bestaan.

De Raad van Toezicht gaat integraal toezicht houden op het strategisch en financieel beleid van de Raad van Bestuur en de algemene gang van zaken binnen de Stichting.

Terug naar overzicht

Wij gebruiken alleen functionele cookies.