Inschrijving basisscholing 2022 start binnenkort

Op 23 en 24 september 2022 is het weer zover; dan wordt een nieuwe lichting van zorgverleners geschoold in het behandelen van mensen met MS.

We zijn inmiddels druk bezig met de invulling van het programma en dit begint steeds duidelijkere vormen aan te nemen, daarom zal binnen nu en een aantal weken de inschrijving voor de basisscholing beginnen.

Voor wie is deze scholing? De basisscholing is bedoeld voor alle zorgverleners die in hun werk te maken krijgen met mensen die MS hebben, je kunt denken aan: fysiotherapeuten, oefentherapeuten, diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, MS verpleegkundigen, revalidatie-artsen, psychologen, neurologen en maatschappelijk werkers. Na het volgen van deze tweedaagse scholing zijn de zorgverleners lid van MS Zorg Nederland en maken ze deel uit van een regionaal netwerk dat zich inzet voor optimale zorg voor MS patiënten in hun eigen omgeving.

Dus ben jij of ken jij zo'n zorgverlener met affiniteit voor de doelgroep van MS patiënten? Maak ze dan attent op MS Zorg Nederland en op onze basisscholing. 

Hou onze site en sociale media in de gaten voor meer informatie.

Wil je je alvast opgeven als lid van MS Zorg Nederland? Dan kan je dit doen via ons aanmeldformulier.

 

Terug naar overzicht

Wij gebruiken alleen functionele cookies.