MS Zorg Nederland klimt tegen MS

Op maandag 9 juni 2014, tweede Pinksterdag, zal voor de 4e keer Klimmen tegen MS plaatsvinden. Op deze dag zullen honderden mensen de Mont Ventoux, de legendarische berg in het zuiden van Frankrijk, beklimmen om geld bijeen te halen voor het Nationaal MS Fonds. Met het ingezamelde geld zal het Nationaal MS Fonds onderzoeksprojecten ondersteunen die erop gericht zijn om de kwaliteit van leven voor mensen met MS op de korte en de lange termijn te verbeteren. Kijk voor meer informatie op www.klimmentegenms.nl.  

 

Lijkt het je wat om deze sportieve uitdaging aan te gaan voor het goede doel dan nodigen wij je van harte uit om aan te sluiten bij het zorgverlenersteam van MS Zorg Nederland!!

 

Hoe kan ik meedoen?

Vanuit MS Zorg Nederland zullen wij mee gaan doen met een team van ongeveer twintig zorgverleners. Je kunt je aanmelden door je op te geven per e-mail via info@mszorgnederland.nl onder vermelding van ‘Klimmen tegen MS’. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Aanmelding moet plaats vinden voor 15 februari a.s. zodat wij voldoende tijd hebben voor alle voorbereidingen.   

Als je wel graag je steentje wilt bij dragen maar de sportieve uitdaging toch net iets te veel van het goede voor je is, kun je je uiteraard ook als supporter of als ondersteuner aanmelden. Uiteraard kun je ook financieel je bijdrage leveren door een van de deelnemers te sponsoren!

 

Wat wordt er van mij verwacht?

De bedoeling is dat je een, twee of drie keer de berg beklimt. Dit kan zowel fietsend als (hard)lopend. De beklimming kan van de volgende drie zijden plaats vinden:

·      Bedoin: 22,7 km, gemiddeld stijgingspercentage 7,1%, 1622 hoogtemeters

·      Malaucene, 21,2 km, gemiddeld stijgingspercentage 7,2%, 1535 hoogtemeters

·      Sault, 25,7 km, gemiddeld stijgingspercentage 4,5%, 1152 hoogtemeters

Naast de sportieve uitdaging die je zult gaan leveren is er ook de uitdaging om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Nationaal MS Fonds. Dit kan gedaan worden door sponsors te vinden die een geldbedrag voor jouw sportieve prestatie willen donoren.

 

Wat zijn de kosten?  

De individuele inschrijfkosten zijn 50 euro per persoon. Dit wordt besteed aan de organisatie van het evenement door het Nationaal MS Fonds. Daarnaast is iedereen verplicht om het fietstenue of het loopshirt van Klimmen tegen MS aan te schaffen. De kosten van de kleding bedragen 55 euro voor het fietstenue en 30 euro voor het loopshirt.

Daar komen de kosten voor het vervoer, de overnachtingen en verblijfskosten bij. MS Zorg Nederland heeft kampeerplaatsen gereserveerd op een camping in de buurt van de Mont Ventoux voor ongeveer 10 euro per persoon per nacht. Deze camping is zowel geschikt voor tenten als voor caravans en vouwwagens. Het zal in totaal gaan om twee overnachtingen (van zondag op maandag en van maandag op dinsdag). 

 

Graag verwelkomen we je bij team MS Zorg Nederland om gezamenlijk de uitdaging aan te gaan de Ventoux te bedwingen en een groot geldbedrag bij elkaar te klimmen in de strijd tegen MS! Doe je mee?!

Terug naar overzicht

Wij gebruiken alleen functionele cookies.