Nascholing 15 maart 2019

De ontwikkelingen in de zorg voor mensen met MS gaan snel. Behandelmogelijkheden nemen toe en worden complexer. Dit vraagt om meer specifieke deskundigheid van zorgverleners en goede multidisciplinaire samenwerking. Daarnaast blijven richtlijnen en duidelijke handvatten voor goede inhoudelijke zorg bij MS achter of zelfs helemaal uit.

In oktober 2018 organiseerde MS Zorg Nederland om deze redenen de eerste monodisciplinaire Multiple Sclerose nascholing. Deze scholing is door de deelnemers zeer positief beoordeeld. Daarnaast overtrof het aantal aanmeldingen ruimschoots de beschikbare plaatsen. Daarom zal op
vrijdag 15 maart 2019 een tweede editie van deze nascholing plaatsvinden.

De nascholing is bedoeld voor ergotherapeuten, fysio- / oefentherapeuten en (in tegenstelling tot de editie in oktober ook voor) diëtisten en vindt plaats in het Postillion Hotel Amersfoort-Veluwemeer. De scholing is toegankelijk voor leden en niet-leden van MS Zorg Nederland. Voor leden geldt een gereduceerd tarief. Meer informatie over deze monodisciplinaire nascholing inclusief programma en aanmeldformulier is hier te vinden.

Terug naar overzicht

Wij gebruiken alleen functionele cookies.