Save the Date; nascholing 25 maart 2022

Op vrijdag 25 maart 2022 vindt onze jaarlijkse nascholing plaats. Zet het vast in je agenda!

Dit jaar is het thema van deze dag 'Stemming en Cognitie bij MS', een onderwerp dat voor alle disciplines relevant is. We zijn er trots op te kunnen mededelen dat Hanneke Hulst, hoogleraar stemming en cognitie bij MS aan de Universiteit van Leiden onze hoofdspreker is deze dag. Zij zal dit onderwerp van een wetenschappelijke, maar ook van een zeer praktische kant belichten. 

Daarnaast zijn er in de middag keuze workshops waarbij verschillende onderwerpen voorbij komen. Zoals de workshop: 'Stemming en Cognitie bij vergevorderde MS' en de praktische en interactieve workshop: 'Wat betekent een verminderde cognitie voor de uitvoering van je behandeling?'  

Ook zal er gedurende deze dag aandacht zijn voor de omgeving van de patiënten met deze klachten. Hoe ga je als partner om met deze veranderingen en wat kunnen jullie als zorgverleners doen voor deze groep mensen?

De kosten voor deze nascholing zijn €175 voor leden van MS Zorg Nederland en €250 voor niet-leden. De nascholing is geschikt voor: fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, logopedisten, maatschappelijk werkers, neurologen, MS verpleegkundigen en revalidatie artsen. 

De nascholing vindt plaats in het Postillion Hotel Veluwemeer in Putten en duurt van 9:00 u tot 17:00 u.

Wil je meer informatie of je alvast opgeven? Stuur dan een mailtje naar: info@mszorgnederland.nl

Wij hopen velen van jullie te zien op 25 maart. 

Terug naar overzicht

Wij gebruiken alleen functionele cookies.