Nascholing MS Zorg Nederland vrijdag 9 oktober ONLINE vanwege strengere corona-maatregelen

De landelijke nascholing van MS Zorg Nederland op vrijdag 9 oktober zal online plaats vinden.

Zoals eerder aangegeven is de opzet van de scholing dusdanig dat deze hoe dan ook door kan gaan: live op locatie indien mogelijk, virtueel online indien noodzakelijk.

Het zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn dat het aantal corona-besmettingen de afgelopen weken weer aan het toenemen is en dat geleidelijk een aantal maatregelen aangescherpt worden. Dit heeft ons doen besluiten om de nascholing in oktober online te laten plaats vinden in plaats van live op locatie.

Wij realiseren ons dat daardoor de scholing anders zal zijn. De opzet is nog steeds dat er zoveel mogelijk interactie is zodat we optimaal van elkaar kunnen leren. Daarnaast zullen de plenaire presentaties met dezelfde inspirerende passie gegeven worden als live waarbij sprekers maximaal ondersteund worden door een professionele technische crew.

Het zijn andere tijden. Maar ook in andere tijden is kennis opdoen, delen en toepassen nog steeds goed mogelijk waardoor we ons handelen in de praktijk maximaal kunnen blijven optimaliseren.

Te zijner tijd ontvangt iedereen die zich al ingeschreven heeft voor de nascholing meer uitleg met onder andere inloginstructies, mogelijk benodigde voorbereiding etcetera.

Voor een ieder die zich nog wil inschrijven is dat nog steeds mogelijk via het digitale inschrijfformulier op deze website.

Tot de 9e oktober!

 

Terug naar overzicht

Wij gebruiken alleen functionele cookies.