Stichting MS Anders ondersteunt MS Zorg Nederland

Om haar doelstelling van optimale geintegreerde toegankelijke zorg voor iedereen met MS in Nederland te bereiken, streeft MS Zorg Nederland ernaar om zoveel mogelijk samen te werken met partijen, organisaties en verenigingen die betrokken zijn bij de  zorg voor mensen met MS. Door samenwerking ontstaat optimalisatie van zorg.

Een van de belangrijkste partners in de samenwerking zijn de patientenbelangenorganisaties. Stichting MS Anders is een van deze landelijke patientenbelangenorganisaties. De Stichting MS Anders maakt zich sterk voor een betere kwaliteit van leven van mensen met MS. MS Anders is uitgegroeid tot een organisatie die op eigen kracht naar perspectief durft te zoeken, die kritisch durft te zijn en die in alternatieven durft te denken.

Stichting MS Anders ondersteunt MS Zorg Nederland en levert daarbij actief haar bijdrage in het realiseren van de optimale zorg voor mensen met MS. Daarnaast is MS Zorg Nederland momenteel in gesprek om samenwerking op te starten met ook andere landelijke patientenbelangenorganisaties waaronder Nationaal MS Fonds en MS Vereniging Nederland.

 

Terug naar overzicht

Wij gebruiken alleen functionele cookies.