Tijdelijk foutief postadres MS Zorg Nederland

Naar nu blijkt heeft er een foutief postadres gestaan op de website van MS Zorg Nederland. Daarnaast stond dit foutieve postadres ook vermeld op de brief die naar de zorgverleners in Oost-Brabant is verstuurd om hen uit te nodigen lid te worden van MS Zorg Nederland en te gaan participeren binnen het eerste multidisciplinaire zorgnetwerk voor multiple sclerose in Nederland. Alle zorgverleners die deze brief ontvangen hebben, zijn hiervan op de hoogte gesteld.

De tekst van de brief die naar de zorgverleners in Oost-Brabant verstuurd is, staat hieronder weergegeven. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Geachte collega,

Enkele weken geleden heeft u een brief ontvangen van MS Zorg Nederland waarin u uitgenodigd wordt om deel te nemen als zorgverlener aan het eerste multidisciplinaire zorgnetwerk voor multiple sclerose in Nederland. Helaas blijkt er een fout te staan in deze brief, namelijk de postcode van het postadres waarnaar het aanmeldingsformulier verstuurd moet worden. Deze zelfde fout stond ook op de website van MS Zorg Nederland. Het juiste postadres is:

MS Zorg Nederland
Postbus 8837
5605 LV Eindhoven

Ik heb mij recent aangemeld en heb een bevestiging ontvangen van deelname
Uw aanmelding is in goede orde ontvangen en verwerkt. U hoeft verder geen specifieke actie te ondernemen.

Ik heb mij recent aangemeld en heb nog geen bevestiging ontvangen
Het kan zijn dat uw aanmelding goed ontvangen is door MS Zorg Nederland. Het is echter ook mogelijk dat uw aanmelding naar u teruggestuurd is of door Post NL uiteindelijk vernietigd is. Het vriendelijk verzoek is dan ook om zekerheidshalve een e-mail te sturen naar info@mszorgnederland.nl zodat wij kunnen verifiëren of uw aanmelding inderdaad is ontvangen.

Ik heb mijn aanmelding terug gekregen via de post
Het vriendelijk verzoek is om uw aanmelding op nieuw te versturen naar MS Zorg Nederland, ditmaal naar het correcte postadres zoals hierboven aangegeven. Onze excuses voor het ongemak.

Ik heb mij nog niet aangemeld maar wil dit graag doen
U kunt voor de aanmelding gewoon de aanmeldingsformulieren gebruiken die u recent ontvangen heeft. Vriendelijk verzoek deze formulieren ingevuld te sturen naar het correcte postadres zoals hierboven is aangegeven. U kunt daarnaast ook gebruik maken van het aanmeldingsformulier op de website www.mszorgnederland.nl of door uw aanmelding te mailen naar info@mszorgnederland.nl.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Wij hopen u te verwelkomen als lid bij MS Zorg Nederland en bij de eerste basisscholing 25 en 26 oktober a.s.

 
Samen maken wij de zorg beter!

Met vriendelijke groet,

Gerald Hengstman, neuroloog
Kees van Gelder, specialist ouderengeneeskunde
Vivian van Bakel, ergotherapeut
MS Zorg Nederland

 

Terug naar overzicht

Wij gebruiken alleen functionele cookies.